Zen Lifestyle

      Betaalmogelijkheden

      Er zijn diverse mogelijkheden tot betaling. Er kan gekozen worden voor Rembours, Paypal, iDeal en Afterpay.

      Betalen met iDeal

      De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via iDeal. Kies je bank en binnen enkele klikken is de betaling voldaan. Betalen via iDeal is ook helemaal gratis. Betalen met iDeal is mogelijk als je klant bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

      Afterpay

      Het is ook mogelijk om te betalen via AfterPay. Dit betekent dat je de producten pas achteraf betaald. Je ontvangt dan een digitale acceptgiro van AfterPay via de e-mail. Zen Lifestyle rekent €1,95 administratiekosten voor het achteraf betalen via Afterpay.

      PayPal

      Snel en veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mail adres en wachtwoord.

      Betalen bij bezorging

      Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor rembours, dan hoef je pas te betalen bij de bezorging. Er wordt contact opgenomen via de telefoon of e-mail voor de datum en tijdstip van de bezorging. Je betaalt voor deze methode €15,- extra administratiekosten.

      Bijgewerkt: 14 Mar 2019 05:50 PM
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      0 0