Aanmelden voor de nieuwsbrief

Yes! Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor onze nieuwsbrief. Elke week delen wij de nieuwste woontrends en scherpe acties in onze nieuwsbrief. Ook delen we regelmatig leuke binnenkijkers, inspiratieblogs en handige tips en weetjes.Je zal de nieuwsbrief ongeveer 1 tot 2 keer per week ontvangen. Hierin vind je de nieuwste interieurtrends en ook acties en dergelijken laten we graag aan je weten. Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief en het op de hoogte houden en zal dus niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je meer informatie over onze privacy- en cookieverklaring? Klink dan hier.

Ben als eerste op de hoogte van de beste acties en laatste woontrends
  Ontvang elke week prachtige woonitems in je inbox
  Maak kans op wooncheque t.w.v. 250 euro