Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden tot betaling. 

Betalen met iDeal

De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via iDeal. Kies je bank en binnen enkele klikken is de betaling voldaan. Betalen via iDeal is ook helemaal gratis. Betalen met iDeal is mogelijk als je klant bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.


Betalen met creditcard

Het is mogelijk om met uw creditcard te betalen. Deze mogelijkheid vindt u in het betaalproces.  Het is mogelijk om te betalen met een creditcard van Maestro, American express, Mastercard en VISA.


Klarna - Achteraf betalen

Betaal nu of later met Klarna bij Zen Lifestyle.

PayPal

Snel en veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mail adres en wachtwoord.


Betalen bij bezorging

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor rembours, dan hoef je pas te betalen bij de bezorging. Er wordt contact opgenomen via de telefoon of e-mail voor de datum en tijdstip van de bezorging. Je betaalt voor deze methode €15,- extra kosten.


Bankoverschrijving

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor bankoverschrijving, ontvang je van ons een factuur via de mail. De bestelling wordt pas in behandeling genomen wanneer het bedrag is ontvangen. 

In3

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor In3 dan betaal je in 3 termijnen. Deze optie is alleen beschikbaar bij orders vanaf 750 euro tot 3000 euro. 

Google Pay

U kunt uw telefoon gebruiken om voor goederen of services te betalen met Google Wallet.
    • Related Articles

    • (Online) Betaalmogelijkheden

      Er zijn diverse mogelijkheden tot betaling. Betalen met iDeal De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via iDeal. Kies je bank en binnen enkele klikken is de betaling voldaan. Betalen via iDeal is ook helemaal gratis. Betalen met iDeal is ...