(Online) Betaalmogelijkheden

(Online) Betaalmogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden tot betaling. 

Betalen met iDeal

De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via iDeal. Kies je bank en binnen enkele klikken is de betaling voldaan. Betalen via iDeal is ook helemaal gratis. Betalen met iDeal is mogelijk als je klant bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.


Betalen met creditcard

Het is mogelijk om met uw creditcard te betalen. Deze mogelijkheid vindt u in het betaalproces.  Het is mogelijk om te betalen met een creditcard van Maestro, American express, Mastercard en VISA.


Klarna - Achteraf betalen

Betaal nu of later met Klarna bij Zen Lifestyle.

PayPal

Snel en veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mail adres en wachtwoord.


Betalen bij bezorging

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor rembours, dan hoef je pas te betalen bij de bezorging. Er wordt contact opgenomen via de telefoon of e-mail voor de datum en tijdstip van de bezorging. Je betaalt voor deze methode €15,- extra kosten.


Bankoverschrijving

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor bankoverschrijving, ontvang je van ons een factuur via de mail. De bestelling wordt pas in behandeling genomen wanneer het bedrag is ontvangen. 

In3

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor In3 dan betaal je in 3 termijnen. Deze optie is alleen beschikbaar bij orders vanaf 750 euro tot 3000 euro. 

Google Pay

U kunt uw telefoon gebruiken om voor goederen of services te betalen met Google Wallet.
  • Related Articles

  • Betaalmogelijkheden

   Er zijn diverse mogelijkheden tot betaling. Betalen met iDeal De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via iDeal. Kies je bank en binnen enkele klikken is de betaling voldaan. Betalen via iDeal is ook helemaal gratis. Betalen met iDeal is ...
  • Herroepingsrecht online aankoop

   U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in ...
  • Een product ruilen

   Wil je een product ruilen? Vul dan het retourformulier in. Je betaalt wel eventuele meerkosten van het andere product. Is het andere product wel goedkoper, dan ontvang je het verschil terug. U heeft het recht bij online bestellingen om binnen een ...
  • Serviceformulier

   Zen Lifestyle is een CBW-erkende winkel. Dat betekent dat op al onze meubels de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing zijn. Hoewel wij altijd streven naar een goede en tijdige levering, kan het wel eens voorkomen ...