Verzendkosten

Verzendkosten

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.


Uitpakken, montage en retour meenemen van verpakkingsmaterialen
We bezorgen jouw bestelling graag bij je thuis. In het bestelproces kun je de keuze maken tussen onze drempelservice (€29,95) of de uitpakservice.  Ga voor onze uitpakservice (€79,95) en wordt volledig ontzorgd! We bezorgen, monteren en plaatsen jouw meubel(s) op de gewenste plek in huis (op de begane grond tot en met etage 3, vanaf etage 4 alleen met lift). De dag vóór de levering ontvang je een tijdsindicatie van de levering. Zo zijn je nieuwe meubels meteen klaar voor gebruik, heel handig!* Let op! Exclusief het ophangen aan de muur. Bouwpakketten zijn niet inbegrepen. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer met ons mee.

*Let op! Exclusief het ophangen aan de muur. Bouwpakketten zijn niet inbegrepen.

Eerste etage of hoger

Moeten de bestelde meubelen naar een etage worden gebracht? Neem dan contact op met onze orderadministratie via telefoonnummer 024-6450070. Voor leveringen op de begane grond worden geen extra kosten in rekening gebracht. Indien de levering plaatsvindt op een eerste etage of hoger, worden er extra kosten van €30,00 berekend. In dit geval zal er vooraf overleg plaatsvinden met onze verkopers om de details af te stemmen.

Houd er rekening mee dat leveringen vanaf de vierde etage alleen mogelijk zijn indien er een lift beschikbaar is waarmee de meubels naar boven kunnen worden gebracht. We willen ervoor zorgen dat de levering soepel verloopt en dat de meubelen veilig op de gewenste etage aankomen.


DHL verzending - kleine pakketjes
Bij Zen Lifestyle bieden we voor kleine pakketjes waar dit mogelijk is verzending via DHL aan. We hebben gekozen voor DHL vanwege hun betrouwbaarheid en snelle service. De verzendkosten voor kleine pakketjes bedragen een standaardtarief van €9,95 euro. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten duidelijk weergegeven in het winkelmandje, zodat je precies weet waar je aan toe bent.


Bij showroommodellen en landelijke formules worden andere bezorgkosten gehanteerd.
  • Related Articles

  • Verzendkosten

   Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je ...
  • Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

   Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je ...